Juniper Networks

Juniper Networks Routers

Bekijk de nieuwste generatie Juniper routers

Met de nieuwe generatie routers van Juniper Networks wordt een uitgebreid en veilig portfolio routers aangeboden voor Enterprises en Service Providers.

High performance Juniper Networks routing

Met meer dan 20 jaar expertise op het gebied van routing loopt Juniper Networks voorop in de markt. Door schaalbare, snelle en efficiënte routing oplossingen aan te bieden benut je de kracht van de nieuwste generatie routing technologie met kostenbesparingen als resultaat.

MX Series 5G Universal Router Platform

Topklasse capaciteit en performance

Het portfolio SDN-ready routing platforms van Juniper Networks biedt topklasse systeem capaciteit. De MX Series leveren de prestaties waar enterprises, service providers en cloud operators behoefte aan hebben binnen onze always-on, hyper-connected en digitale wereld.

 

 

Bekijk MX Routers

PTX Series Packet Transport Routers

Fundament van de Converged Supercore® architectuur

Het fundament van de Converged Supercore® architectuur wordt gevormd door de Juniper PTX routers productlijn. Benut de optical transport integratie-mogelijkheid en ervaar een feilloze implementatie met resultaat. De PTX Series ondersteunen high-density 100GbE omgevingen. Tevens zijn de PTX routers efficiënt in gebruik doordat zij minder dan een halve watt per Gbps verbruiken.

Bekijk PTX Routers

ACX Series Universal Metro Routers

Voor zakelijke Ethernet oplossingen

De MEF CE 2.0-compliant versterkte routers worden gebruikt voor lokale zakelijke Ethernet oplossingen. Denk aan lokale aggregatie en netwerken op industriële gebieden of mobile blackhaul.

Bekijk ACX Routers

CTP Series Circuit to Packet Platforms

Betrouwbaar en efficiënt toegang tot next-generation IP netwerken met alle voordelen op het gebied van kosten en redundancy

Deze platforms leveren time-division multiplexing (TDM), betrouwbare en efficiënte toegang tot serial en analoog circuit-gebaseerde applicaties, evenals toegang tot next-generation IP networks. Grote voordelen zijn de daardoor geboden kosten-efficiëntie, aanpassingsmogelijkheden en effectiviteit.

Bekijk CTP Routers

Wat is Routing?

Routing is het proces van de selectie van de juiste paden binnen een netwerk, waarover het dataverkeer verzonden wordt. Routing vindt plaats op vele netwerken zoals telecom netwerken, online netwerken, elektronische data netwerken en transport netwerken.


Interesse in Juniper Routing producten?

Neem contact op met Infradata, Elite Partner en Operate Specialist op alle door Juniper Networks benoemde netwerksegmenten. Hierdoor is Infradata in staat om optimale voorwaarden en topniveau service te bieden voor alle Juniper producten.

Meer weten?

Neem contact op

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team van Juniper Networks specialisten staan klaar om je te helpen.

Bericht sturen +31 (0)71-7501525 Offerte aanvragen

Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees hier meer.