Juniper Networks Security

Innovatieve en schaalbare Cyber Security en netwerk oplossingen

Juniper Networks levert innovatieve en schaalbare oplossingen voor state-of-the art Cyber Security oplossing en netwerkbeveiliging. Met haar Firewalls, Advanced Threat Protection, Visibility, Management en Analytics oplossingen, realiseren organisaties kosteneffectieve netwerkbeveiliging, zonder in te leveren op de topprestaties van netwerken.

Meer over Juniper Firewalls en Cyber Security

SRX Firewalls

State-of-the-art beveiliging met Juniper Networks Firewalls

Topprestaties leveren op het gebied van beveiliging met het meest schaalbare en robuuste platform uit de markt. Benut de geïntegreerde threat intelligentie met SRX firewalls, voorzien van 100GbE interfaces en Express Path technologie. Dit maakt het mogelijk om tot 2-Tbps te realiseren voor een datacentrum.

Bekijk SRX Firewalls

vSRX Firewalls

Virtual Firewalls met uitgebreide toepassingsmogelijkheden

Geschikt voor de private cloud, hybrid cloud of openbare cloud omgevingen. Deze Virtual Firewalls leveren flexibiliteit, zeer effectieve toepassingsmogelijkheden en uitmuntende prestaties.

Bekijk vSRX Firewall

Next-Generation Firewall oplossingen

Controle over Cyber Security dankzij applicatie- en user management

Met de Juniper Next-Generation Firewall (NGFW) Services krijg je grip op applicaties, gebruikers en content om geavanceerde Cyber Security risico’s te stoppen. Dat alles binnen één enkel hardware apparaat.

Bekijk NG Firewall

Security Director

Geautomatiseerd beheer van beveiliging

Gebruik Junos Space Security Director voor beheer van het beveiligingsbeleid. Met het intuïtieve user interface wordt het handhaven van beleidsregels met betrekking tot nieuwe en bekende risico's eenvoudiger.

Security Director biedt eveneens dashboards en rapportages aan voor direct inzicht in bedreigingen, gecompromitteerde apparaten en risicovolle applicaties.

Bekijk Security Director

Infradata: Experts in Juniper Network Security

Een oplossing voor elk beveiliging vraagstuk

Infradata levert op topniveau Cyber Security advies op maat. Onafhankelijke gecertificeerde experts, gebruiken hierbij de beste oplossingen en voorwaarde, mede dankzij de Elite Partner-status van Infradata bij Juniper Networks.  

Toekomstbestendige Cyber Security oplossingen

Juniper is ervan overtuigd dat in de nabije toekomst beveiligingsvraagstukken centraal staan bij besluitvorming omtrent ICT investeringen. Met het brede productportfolio voldoet Juniper Networks dan ook aan deze verhoogde vraag. naar Cyber Security en netwerkbeveiliging oplossingen. Kenmerkend voor Juniper Networks zijn de flexibiliteit, schaalbaarheid en compatibiliteit van haar producten.  Zo zijn alle Juniper Networks Security oplossingen naadloos met elkaar te integreren.

Hierdoor is niet alleen jouw netwerk sterk beveiligd, maar worden ook interne en externe dreigingen en beveiligingsrisico's geminimaliseerd.

 

Neem contact op

Over Juniper Networks

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team van Juniper Networks specialisten staan klaar om je te helpen.

Bericht sturen +31 (0)71-7501525 Offerte aanvragen

Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees hier meer.