Juniper Networks Switches

Benut de effectiviteit van cloud-grade, high-density switches

Geniet van economische voordelen omtrent networking dankzij cloud-kwaliteit, high-density Ethernet switching voor filialen, campussen of jouw datacentrum. Met Juniper Network switches realiseer je exponentiële verbeteringen op het gebied van snelheid, schaalbaarheid en efficiëntie.

EX Serie Ethernet Switches

Bespaar en presteer met cloud-grade, high-density Ethernet switching

Cloud-grade Juniper Networks switches, ontworpen voor enterprises met meerdere locaties, campussen, datacentra en Service Providers.

Bekijk EX Serie Switches

QFX Series Switches

High density platform voor aggregation deployments

QFX switches die in alle behoeften voorzien van veeleisende enterprise en Service Provider omgevingen. Dit hoge prestatie- en high density platform is ontworpen voor top-of-rack, end-of-row en spine-and-core aggregation deployments.

Bekijk QFX Switches

Ontdek meer over de efficiëntie en economische voordelen van Juniper Network Switches.

Meer informatie

OCX1100

Benut het Open Compute Project hardware platform

De Juniper OCX1100 open networking switch is een Open Compute Project (OCP) hardware platform. Het platform wordt aangestuurd door het Junos operating system, waardoor kostenefficiënte switching voor cloud omgevingen gerealiseerd wordt.

Bekijk OCX1100

QFabric System

Flexibel fabric-switching-systeem

Gekenmerkt door krachtige prestaties, any-to-any connectiviteit en eenvoudig beheer in jouw datacenter. 

Juniper Networks levert met het QFabric® System één switch die bestaat uit meerdere componenten. Breng het volledige netwerk terug tot een enkele layer waarin alle toegangspunten gelijkwaardig zijn. Zo voorkom je dat jouw netwerk uiteen valt in meerdere afzonderlijke te managen delen en ontwikkel je de optimale basis voor virtual cloud datacentra.

Bekijk QFabric systeem

Data Center Switching Architectures

Ontwikkel een schaalbare switching architectuur

Juniper switches bieden topprestatie solide platforms, om innovatieve data center fabrics en switching architecturen te bouwen die schaalbaar zijn tot duizenden ports.

Meer informatie

Juniper Networks Switches

Hogere snelheid, lagere kosten en betere efficiency

Switching verzorgt het selecteren van de juiste paden binnen een netwerk om data ‘overheen’ te zenden. Een groot voordeel van switching is dat het totale verkeer op het netwerk verminderd wordt. Daarnaast worden risico’s op botsingen (collisions) sterk beperkt en worden er kostenbesparingen gerealiseerd.

Kosten besparen en virtualisatie

Juniper Networks switches verlagen het energieverbruik en koelingskosten, mede dankzij de innovatieve virtualisatie mogelijkheden. Door virtualisatie wordt niet alleen een besparing gerealiseerd, maar is het ook mogelijk om diverse netwerklagen samen te voegen. De Juniper Networks switches voldoen aan veeleisende switching benodigdheden voor cyber security en unified communications doeleinden. Denk aan geïntegreerde access control policy enforcement en Quality of Service functionaliteiten.

Infradata: Experts in Juniper Networks Switches

Met jarenlange ervaring op het gebied van switching, hooggewaardeerde expertise en de Juniper Networks Elite Partner status, schept Infradata de beste voorwaarden. 

Meer weten?

Neem contact op

Bel ons of laat een bericht achter. Ons team van Juniper Networks specialisten staan klaar om je te helpen.

Bericht sturen +31 (0)71-7501525 Offerte aanvragen

Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees hier meer.